Fredag ble jeg hentet av ambulansen!

Hei, kjære lesere :-D 

Lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen nå,  har bare absolutt ikke vært i form..:-/

Ble hentet hjemme i leiligheten og kjørt til legevakt først, der hadde jeg vært bare for to dager siden. og sa at jeg trengte hjelp. Og at smertene var store, det sa legen at hun så. Men det virker nesten ikke sånn når man blir sendt hjem, uten hjelp.

Men uansett da hun så meg da ambulansen kom meg, så hun at det var enda verre, og tok bare litt refleks undersøkelser, for så og sende meg til sykehusinnleggelse med ambulanse. 22.08.2014 ble jeg innlagt.

Da ble jeg kjørt hit og ble tatt i mot med engang. Her målte de blodtrykk, Oksygen nivå i blodet, puls, tok blodprøver og skrev meg inn. Så kom jeg ganske raskt opp på avd. jeg skulle være på. 

Nå får jeg en tilleggs medisin som skal hjelpe, men det tar en liten stund før den virker og dermed, får jeg også andre smertestillende for de verste smertene ved behov.

Fikk vite i går at jeg skulle i MR - allerede da, og at dem frem til da s kal finne ut hvilken dose jeg trenger på den nye medisinen jeg får i tillegg. 

23.08.2014 natt sovnet jeg ikke før kl var 05.45 ca, og sov hele morgenen og formiddagen. Og lå våken til kl 03.30 ca før jeg ringte på og ba om smertestillende.

Da jeg vil ta minst mulig og det er lettere og bli forstoppelse av medisinen, så får også avføringsmidler for og prøve og unngå dette. Så er spent på om det blir et problem da det har vært det tidligere, men jeg må drikk mye og får mye avførende midler. Dette er bare midlertidig til dem finner rett dose på den nye medisinen som skal stå på min faste medisinliste..

Har sovet bare 4 timer i snitt hver natt siden fredag, så håper  på mer søvn i netterne fremover..det føles ut som jeg har vært her bare en natt, men det har gått 5 dager nå..med lite søvn så håper på mer søvn i natt, blir så sliten av lite søvn.

 

Etter klemming og kjenning på ryggen, altså en vanlig undersøkelse så jeg slik ut. Fikk litt panikk da jeg oppdaget dette når jeg fikk hjelp til og dusje av min samboer.

Så da legen kom spurte jeg hvorfor det var slik, for det var ikke sånn i går. Og han sa at det var nok EDS'N som gjorde at jeg fikk blødninger rett under huden for at jeg tåler så lite pga. det dårlige vevet. Og at jeg vil bruke lengre tid på og alt når det gjelder groing av sår, blåmerker osv.

Dette har noe med blodplatene og gjøre, de bruker lengre tid på og gjøre det de skal tydeligvis. Er jo ingen lege selv, så det er liksom den beste forklaringen jeg kan gi da jeg ikke husker alt han sa og forklarte, men han startet forklaringen med at det var litt komplisert å forklare så ikke så rart at jeg kanskje ikke har fått det helt med meg.

Det er enerom for alle her med eget bad (med dusj, vask og do), kabel tv, internett og hyggelige mennesker! Så egentlig blir det som en liten hybel. Er liksom ikke som på det gamle sykehuset med to toaletter der alle står å tar i håntaket og skal inn når du sitter der, det er bare stressende. Tenkte å legge ut bilder av dette også i neste innlegg..  

Skal skrive ett nytt innlegg med mer info, når jeg vet mer og ikke har det så tungt. :-)

Noen spørsmål foresten,  da er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet. Så svarer jeg på de nederst i neste innlegg, hvis noen lurer på noe :-D

Å takk snille forloveden min, som har vært helt fantastisk denne tiden, takk kjære <3

Elsker deg, himmel høyt :-*  Takk for at du alltid stiller opp <3  

Verdens beste <3 


 

 Blå.no

Hei kjære lesere!

Sleng bare ut et bilde av hvor lite som skal til før blåmerkene kommer, er vist pga eds'n. At jeg ikke tåler at dem trykker å klemmer når dem undersøker meg.

Skal skriv et bedre innlegg som forklar mer når jeg er i bedre form.

Å takk for all støtte.. <3
Bilde nr to er tatt dagen før jeg ble lagt inn..sykehusinnlagt igjen!

Hei kjære lesere! 

Konkurranse trekkningen blir utsatt til jeg får mindre vondt å dataen hit. Får heller oppdatere da:-/ 

Men om det bli i kveld eller i morgen vet jeg dessverre ikke!

Får ikke lagt inn bilde med mobiln heller;-/

 

Men vi har nytt sykehus med kun enerom, eget bad å TV.. Så det gjør det litt triveligere..kan ta bilder av rommet etterhvert om noen vil se.

KlemStor frustrasjon, bringer krefter jeg egentlig ikke har!

Hei kjære lesere!

 

I dag etter en søvnløs og smertefull natt, hentet jeg energien fra intet. Fra store frustrasjoner fordi jeg ikke blir sett, tatt på alvor eller får behandlingen jeg har krav på. Jeg har vondt, jeg sliter enda med angsten og likevel tok jeg opp tlf og ringte noen av de første samtalene mine til Pasientombudet selv, eller samtaler generelt. For de har min samboer tatt for meg. Men det fløy en stor frustrasjon i meg som hentet krefter frem som jeg ikke trodde var mulig.

( Bilde lånt fra google.no )


Der møtte jeg en hyggelig mann i andre enden som kunne forklare og fortelle meg mye om svikt i helsehjelp.

- Når min FASTLEGE ikke er tilgjengelig, er det legen som vikarierer for fastlegen har ansvaret for forsvarlig helsehjelp. De kan ikke bare si at de ikke kan gjøre noe fordi fastlegen ikke er der, eller fordi fastlegen må gjøre endringene. 

- Jeg ble også spurt om hvor fastlegen min var, noe jeg ikke vet. De er et ektepar som deler en stilling 50/50. Og begge er borte? Dette var vist brudd på kontrakten dem har med kommunen. Og min FASTLEGE er mannen, men jeg har aldri fått kommet til ham, selv om jeg ønsker det. Ender opp hos dama hver gang. Hun sitter også og skriver ut medisiner som er A preparater og B preparater i HANS NAVN. Dette blir jo nesten som en dokument forfalskning blir det ikke? det er ingen av oss, som kan skrive under noe dokument med andre sitt navn sant?

- Jeg hadde krav på smertelindring selv om FASTLEGE ikke var tilstedte. Og dette er som sagt ''vikarens'' ansvar, da er hun/han ansvarlig for det som skjer. Det hjelper ikke at VIKAREN ringer FASTLEGEN sa han på pasientombudet. Hun kan jo ikke se meg? ryggen? smertene mine?

- Jeg fikk beskjed om og kreve henvisningen til MR som jeg har plagdes med og få i over 2 år, henvisning til smerteklinikk (noe han synes var rart jeg ikke hadde vært til før) og en smertelindrende behandling frem til smerteklinikken tar i mot meg. Og å kreve KOPIER av henvisningene.

- Det ble også reagert på oppfølging ved opp/nedtrapping av fentanyl plasteret. For Nedtrappingen der skjedde jo i sidekommentarer på ambulansebåren (når de trodde jeg hadde sprukket eller utposning på hovedpulsåren i magen) , på tlf og til sist av en VIKAR, mens legen dro på ferie uten og gi meg beskjed eller ordne opp før hun dro. DA ER DET IKKE SÅ NØYE AT DET ER EN VIKAR SOM UTFØRER DET OVER TELEFON? MEN ANDRE VEIEN ER DET ET KJEMPE PROBLEM. 

Hvis dette ikke ble gjort, skulle han sende dem et brev. Og da burde det være SVÆRT gode grunner for at jeg ikke har fått helsehjelpen jeg har krav på.

I form av smertelindring, MR, Smerteklinikk som jeg aldri har vært hos, Men likevel stått på døds medisinering på fentanyl. Dette er ganske skummelt høy dose, og nedtrappingen har skjedd altfor fort under dårlig eller ingen oppfølging. Og her får jeg skylden, for og ikke ha møtt opp på to timer. Hun kan prøve en døds medisinering på denne medisinen selv, så kan jeg trappe hun ned like fort som jeg selv ble. Så skal vi se hvor dårlig hun blir og hvor mye hun greier og gjøre. 

( Bilde lånt av google.no )

Så en STOR takk for samtalen med pasientombudet i dag.

Og ikke minst en STOR takk til min egen frustrasjon som ga meg styrke og sinne til og være tøff nok for første gange på mange år! Jeg er faktisk STOLT av meg selv og at jeg greier og gjøre noe som helst. For jeg kan ikke forklare hvordan det føles og ha det som jeg har hatt/ har det. Og det er etter en tung dag i går med forferdelige smerter, en hel våken natt, og en leilighet som **** ikke ser ut alt flyter, like mye som i hodet mitt.

Takk for meg, nå er det en varmepute i ryggen, fosterstilling, en kopp varm kakao å en serie på tv 2 sumo. Rote skal få vær ROTETE!

Ha en fin dag og takk for at DU tar deg tid til og lese om meg! Så evig takknemlig for alle de positive tilbakemeldingene. Dere er også viktige støttespillere for meg, spesielt noen jeg har mer kontakt med enn andre som jeg deler tanker med på inbox, eller hjelp til og formidle historien min. TAKK! 


utrolig bra skrevet dette, men det er ikke alltid like enkelt. Men i dag var JEG den som fikk det til og : MAKE IT HAPPEN. Og ikke den som : Wish it would!Mister meg selv i smerter

Hei, kjære lesere!

Hva skal man egentlig gjøre? Når man har så vondt at man ikke greier mer?

Alt man ikke kan vær med på.. det er en kamp og kom seg i dusjen eller stå opp. Og jeg kjefter vilt på alle rundt meg for alt å ingenting, klumpen i halsen vokser bare. og til slutt bryter jeg bare sammen og skriker å tårene renner bare. Det kjennes ut som hodet mitt skal sprenges,alt står i helspenn. det føles som at ingen kan forstå hvordan jeg har det.. eller hvordan det er og ha hatt det sånn i ca 4 år nå. Jeg føler meg mer hjelpeløs enn noen gang. Er det ingen som ser meg?

Ingen som kan gjør noe?

Skal jeg vær så "liten" at jeg ikke får gjort noe, at jeg MÅ ha det sånn som jeg har det ?

Når du ikke greier noe, hva gjør man da.. krampene og hevelsen er stor i dag. Har en ekstremt kjip dag, og jeg grei ikke sitt på rumpen pga smertene i halebeinet som vanlig. Hoftene må veksles på og ligge på da de er så slitne av at jeg ligger på dem hele tiden. Siden jeg ikke får ligget på rygg pga hevelsen. kneene mine er slitne av og ligge oppå hverandre, og røde og irriterte. Det kjennes ut som noen stikker meg med en kniv i korsryggen, pirker med noe, det drar og sliter og jeg er hoven opp til mitt på ryggen fra halebeinet og opp. Vekta går ned og det ser og føles ut som jeg svinner bort, bort fra alt. 

Store smerter over en lengre tid bryter folk ned uten tvil, jeg føl meg som et lite barn her jeg ligg og omtrent ikke kommer noen vei.

Å når jeg skal stå eller gå kjennes det ut som jeg bare skal falle sammen på gulvet. Dette har skjedd før og til og med to ganger i en trapp, hoftene gir etter også detter jeg bare. Så nå har vi bare 1 etg. og ingen trapper hjemme.

Jeg er redd, har det vondt, føler meg hjelpeløs, og aner ikke hvordan jeg skal greie og holde ut disse smertene. Jeg er så SLITEN å så LEI..:'-(

Etter min egen plan skulle jeg vært sykepleier nå, å hatt et barn med min samboer som jeg har vært sammen med i åtte år nå.

Men jeg trenger ikke noe av det hvis jeg bare kan slippe og ha det så ekstremt vondt.Jeg trenger bare og være tilnærmet smertefri og ha min godeste og snilleste forlovede i verden.

Tusen takk for alt du gjør for meg, og Tusen takk for at du alltid er der når jeg trenger det mest, generelt alltid er du der for meg.

Jeg elsker deg høyere enn alt, og skulle ønsket jeg kunne gi så mye mer tilbake. Takk før at du er du, du er et fantastisk menneske og min bestevenn :-* Det vil du alltid være, og du gir meg mye mot og styrke. 


(Det er lenge siden, begynnelsen av forholdet vårt) Fine, Fine du :-* )

Det er også fælt, og se hvor lyst du har og hjelpe, at mine smerter skal forsvinne men du må bare sitte å se på og ikke kan gjøre så mye. Det er vondt og se hvordan du også lider og blir lei deg. Og at du føler deg hjelpeløs du også. Før jeg vet hvor vondt jeg selv har det, og kunne ikke forestilt meg hvis det var du som var så syk, og jeg måtte se deg lide.

Hvis jeg blir bedre eller får bedre hjelp, da skal vi reise, bruke tiden på og elske hverandre og kanskje gifter vi oss i romantiske omgivelser. *drømmer*


Ei lykkelig og skoleglad jente på Helseservice vg2..


Jeg håper virkelig pasientombudet tar kontakt fort etter den 3 sep. da de hadde kravfrist for journalopplysninger og slik, jeg treng hjelp til smertene mine, et MR som viser hva som er galt! Håper så inderlig at ting forandrer seg, det har som sagt gått fire år nå om ikke mer og jeg takler ikke alle smertene lengre, jeg blir bare piiint sakte.

Jeg skulle ønsket at jeg aldri opplevde/opplever det jeg gjør, det ødelegger meg og bryt meg ned, det drar meg ned på bunn. Og det er så hardt og kjempe i mot, det er ikke tårer lengre, men en hel elv.

Jeg vil ikke vær den som alltid har vondt, er lei og ikke husker hvordan det var og være smertefri. Jeg er så sliten...

Det kjennes ut som jeg får en kniv i hjerte mitt også, det er så forferdelig vanskelig. 

Hvis du er frisk, LEV og sett pris på ALT du har. Husk at ikke noe av dette er en selvfølge og at det kan endre seg så fort. Ble kanskje noe rotete innlegg, men jeg har vondt. Fysisk og psykisk, så da blir det KAOS innlegg!AKUTT - MR 19.05.2014

hei, kjære lesere!


Ble den 19.05 sendt med ambulanse for AKUTT MR, pga misstanke om prolaps på prolaps på prolaps i rygg da den er så hoven. Og det var vist vanlig med EDS, diagnosen. jeg forklarte legen at det er slik ryggen er, den hovner opp å ned hele tiden alt etter aktivitet men det er hevelse der hele tiden.


(bilde lånt på google.no)

PS: ambulansepersonellet her er kjempe trivelige og så forsiktig når dem flytter deg i mellom og slike ting.

All ros til dem, takk!

men var samtidig glad for det, for jeg hadde jo maset om mr i over 2 år etter operasjonen tross alt.Da jeg kom på mottakelsen på sykehuset ble jeg liggende der i fire timer uten tilbud om NOE, på vårt NYE sykehus! Som nå er tatt i bruk.


For så og oppleve det jeg mange ganger har gjort, og enda verre nå som er er operert og har litt traumer av. 
En finger opp i analen, hvorfor skulle den undersøkes?
jeg var revidert AKUTT-MR.
Etter fire timer, fikk jeg altså fingeren i endetarmen for så og bli sendt hjem igjen for i helgene skjedde det ikke noe fikke jeg beskjed om. dette var fredag i 16.00 tiden.  
De mente og at jeg skulle vært innlagt pga underernæring, men det mente de ikke var nødvendig. 170 høy og 48 Kg.
De mente legen hadde trappet altfor fort ned på fentanylen som har vært på 75 Microgram, (så trappet ned til 12 uten oppfølging på ca. en og en halv mnd.) Fikk jo sinnssykt mye abstinenser.
og den ble trappet opp til 25 igjen før jeg ble sendt på sykehuset i ambulansen, pga sterke smerter som også gir større hevelse når jeg går i helspenn pga smertene.


Og fikk nå time på kirurgisk for undersøkelse av tarm, må sette klyxs osv. Hele greia minner meg om operasjon.
og jeg er redd, så jeg fikk helt panikkangst når jeg mottok brevet og måtte ta ettermiddags stesoliden tidligere for og stoppe anfallet.
Det skjer ikke, de får sende meg i MR- røntgen.
Tenk at det skal vær så vanskelig og sende kroppen min gjennom denne:
sist jeg var i et kort mer av kanskje 10 cm av ryggen fant dem tre prolapser, legen jeg hadde da sa at det var to store og et lite.
sa til og med at det ene kunne se ut til at var revet på meg, jeg spurte om det var noe som hadde skjedd under operasjonen?
men det ville ikke legen ta stilling til. De var uansett ikke aktive så skal ikke gi noe særlig plager.

(Bildet lånt på google.no)

Og de skal ha meg til og gå til fysioterapeut før dem vet hva som er galt, har vært til det tidligere og fått beskjed om at de måtte vite hva som var feil med ryggen før videre behandling. hos både manuell-terapeut og kiropraktor. Men da ringer bare legen til nabo kommunen og ordner et opplegg der, før de vet hva som er galt. Det er noe jeg enda ikke har dratt på da jeg er sliten og har det svært vondt og må reise en time tur/retur i taxi pluss det som evt. skal gjøres av trening der. Da blir nå jeg sengeliggende to døgn etterpå.
jeg går nå til tannlegen får og få ordnet de dårlige tennene mine (som følge av EDS, dermed blir det også dekt) og bare dette er problematisk. i forhold til smerter og at jeg fort blir forstoppet så fort jeg gjør noe, det skal så lite stress til. 
jeg synes det er sykt at man kan bli hentet av ambulanse til AKUTT - MR også blir man bare sendt hjem etter fire timer på en steinhard madrass, ja det er et nytt sykehus med de hardeste madrassene jeg har kjent. Den på ambulansebåren var jo 100 ganger bedre, og den er nå litt hard siden man skal fort til sykehus og ikke ligge der i timer,dager eller mnd. Men vater var det på senga, så jeg lå rett ihvertfall.. hehehe. 
Her er en kort versjon av min opplevelse i løpet av de fire årene hvis dere vil se:
http://odintidi.blogg.no/min_historie.html

Glutenfri Pølsegrateng!

 

Hei, kjære lesere.. tenkte og dele litt mer av den glutenfrie matlagingen, da folk har spurt meg om dette.

 

Glutenfri makkaroni


sause, som jeg har salt og litt karri i :)


her ser du at pølsene er glutenfri 


ha først oppskerte pølser i en ildfast form

bland dem med kokt makaroni

Så blander du inn den glutenfrie sausen


så ost på toppen, og vips så har du en glutenfri pølsegrateng ferdi til steking.Ha gjerne blomkålsuppe til, eller kokt potet. Men den bør avkjøles og varmes opp igjen så slipper du så mye stivelse.. kommer ann på hvor mye du tåler og ikke tåler, jeg reagerer litt på stivelse også. Hvis du avkjøler poteten og varmer den opp, eller steker den etter avkjøling blir det MYE mindre stivelse.

det er også godt med grønnsaker, men min samboer liker best og spise den som den er da den er ganske så mettende, men meget god.og søte servietter til :-)GOD LØRDAG'S KVELD :-

 

http://odintidi.blogg.no/min_historie.html

flere slike historier 

http://lillja.blogg.no/1404257635_du_er_ikke_syk_nok_sa.htmlsvin er sviingodt!

Hei, kjære lesere!

Glutenfrie fløtepoteter fra rema, med ytrefilet av svin. Stekes fort på HØY varme over kort tid. Veldig viktig for mørt resultat.. Og peppersaus, da den ikke inneholder mel. 

Kunne vært litt grønnsaker her, men samboeren min HATER det, så bli mindre av det. Han sier at han kan gi det til kaninene.. Haha;-) 

Skal lage glutenfri pølsegrateng i dag, legger ut bilde og fremgangsmåte senere. 

Spiser mye nøtter også, det er sunt fett i nøtter. Personlig liker jeg pistasjnøtter best, samboeren spiser mye cashewnøtter og peanøtter. Og ikke minst SMÅGODT, kanskje ikke like sunt da! Magnetic Nailcover :)

Hei, kjære lesere

Nå har jeg prøvd magnetisk neglelakk, og det var fantastisk morsomt, er ikke verdens beste på og legge lakk så denne er perfekt for meg. 

Dette er en utrolig morsom og lett måte og få et fint strøk neglelakk... 

Denne magneten former mønstre, og kan fåes i forskjellige mønstre. Magneten skal holdes 3 mm fra neglen ca. Rett etter påføring av lakken, den skal holdes der ca 3-4 sekunder.

 Dette er bare en prøve, første gangen jeg prøvde den så blir sikkert enda bedre resultat med litt trening. 

 

Ha en fin dag videre :-)Historien min, med noen for vonde detaljer plukket bort!

Jeg var 19 år da det de valgte å kalle hemoroider dukket opp. Jeg var på sykehuset gang på gang på legevakten, etter ramaskrik på legekontoret. Legen sendte meg dit, og sa at smertene var så store at jeg trengte morfin preparater. Til da hadde jeg måtte greid meg med bare IBUX og PARACETT. Det var fryktelig flaut og måtte dra dit for disse problemene, både til lege og legevakt. ble sendt til legevakten ufattelig mange ganger, og måtte vente i store smerter i timer. Og det var like flaut når jeg måtte tilbake til legen gang på gang å brette ned for så å bli videresendt til legevakten der jeg måtte brette ned på nytt. jeg følte meg så utrolig blottet, og som en sytete jente de ikke visste hva de skulle gjøre med. 

Jeg følte at jeg klaget for ingenting, tross alt lever 80% av befolkningen med hemoroider. Så hvorfor skulle ikke jeg greie dette. Smertene var så enorme at jeg var nødt til og fortsette lege/legevakt  "maset", som jeg følte det var. Så fikk jeg etter mange besøk på legevakten tramadol, dette spydde jeg enormt av og gikk ned 6kg på en uke. disse tablettene kunne jeg ikke spise mer.
Fikk fortsatt ikke noe annen hjelp heller. Jeg hadde allerede problemer med og holde på maten, og var redd for og spise da det var ufattelig vondt og gå på do. Jeg skreik hver gang å var utslitt, sliter også med hard mage og måtte ta avføringsmidler. Dette førte jo selvfølgelig til at jeg var på do oftere. 

Jeg var så ufattelig langt nede, jeg skjemtes og var forferdelig redd. Jeg fikk så store smerter at det ikke var fysisk kontakt av noe slag mellom meg og samboer etterhvert. Det var så fryktelig vondt, og jeg følte igjen at jeg måtte ta meg sammen. Jeg var helt LOST, og tenkte at hvis ikke noen hjelper meg kommer jeg til og dø. 

Jeg greide ikke og stå en av de siste gangene på legevakten, og var helt svett. Fikk hjelp av en bekjent på sykehuset som fikk ordnet meg en ''seng'' og ligge og vente på ( tusen hjertelig takk til deg det gjelder ) og tok opp telefonen min for å ringe etter min samboer så jeg slapp og være alene, da var det en sykepleier som rev forhenget til side og sa : HAR IKKE DU VONDT? jeg bare jo med tårene rennende. hun bare : hvorfor sitter du i telefon da? (jeg var sliten og sa ikke noe, men tenkte hvor er EMPATIEN her??? er jeg på et sykehus?

Så kom det endelig en siste gang på legevakten, jeg bretter selvfølgelig ned igjen og føler meg som den styggeste i hele verden. Det hadde da gått 1 år, siden dette begynte. jeg var så full av skam av en eller annen grunn. Og da sier han legen som undersøker : Du har PROLAPS i tarmen. Jeg ble da sendt til akuttmottaket for undersøkelse av kirurg. Jeg ble livredd å smertene mine var helt forferdelige. Og jeg fikk enda ikke noe smertestillende. NSAID'S og en del opioder forstoppet meg helt, og ting ble verre av det de evt. kunne gi meg. (jeg hadde også vært i en smertefull rektoskopi, der dem ikke fant noe) Og når jeg lå der inne å hylte (dette var en stund før dem oppdaget prolaps), åpner noen døren og bare står i kikker inn en stund for så å gå. jeg følte meg såååå liten. 

Kirurgen kommer inn, og jeg lå der og følte at jeg allerede hadde delt underlivet med hele verden allerede. Men jeg hadde så vondt at jeg ville bare gi opp, å jeg hadde ikke krefter igjen til og ha det slik. det måtte skje noe. Jeg bretter ned, kirurgen kikker og sier : joda du har prolaps i tarmen, og det må vi operere innen en uke. Operasjon var min verste skrekk , jeg skulle aldri opereres for noe som helst hvis jeg ikke måtte.

De skulle ringe meg for operasjons dag. Jeg dro hjem og lå i sengen min og bare hylte i smerter, jeg greide ikke å spis, stå oppreist, dusje, eller noe. Og samboeren min viste ikke hva han skulle gjøre før smertene var så store å hylene så høye, å enda mer vondt var det hvis han bare satt seg på siden av meg. Så jeg ble liggende i sengen alene med tilsyn innimellom, mens han satt nede i leiligheten og viste ikke sin arme råd. Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag gikk før jeg selv kontaktet sykehuset for og få en klarhet i dette. Om det skulle skje Fredag ville jeg snakk med noen først, jeg var jo livredd. Og følte meg ekkel, stygg og var så lavt som man kan komme tror jeg. 

Så fikk jeg beskjeden om at de ikke kunne gjøre det her jeg bor, og at jeg måtte til en spesialist i bodø. Først til undersøkelse, så en ny reise for operasjon. Jeg hadde lyst å gi opp, hvordan i alle dager skulle jeg greie turen, å enda en rektoskopi. For så å reise tilbake for operasjon. Men jeg kunne jo ikke gi meg heller, så hva skulle jeg gjøre?

Jeg måtte reise alene med rutefly, noe som var helt forferdelig da jeg omtrent ikke kunne sitte. Jeg var så sliten da jeg kom frem at jeg skjønner ikke hvordan jeg har greid det. (Men jeg måtte dra med bil noe som også var forferdelig) til min søster for og sette klyks før undersøkelsen. (Det tømmer tarmen og gjør den klar til undersøkelse). jeg trodde jeg skulle svime av, det var så vondt og ekkelt at jeg kan ikke beskrive det. Og rett etterpå når jeg hadde reist å satt klysteret. Og jeg følte meg som tygd og spyttet ut, var det den rektoskopien som var så utrulig vond neste.

Jeg gruet meg så fælt at jeg ville bare forsvinne, alt var så vondt, og tungt. jeg følte meg knust. under undersøkelsen hadde jeg så vondt at han som undersøkte gjorde sitt, mens min søster å en sykepleier tror jeg det var holdt meg fast! Jeg fikk totalt angst å ropte : slipp meg, ta den ut! Da jeg hadde ropt det et par ganger gjorde de det de slapp og han gikk unna. Ta den ut betyr : altså et stort rør, med lys og luft. Dette var forferdelig vondt da jeg hadde prolaps der. Så var det reisen hjem igjen, den var ubeskrivelig mye tyngre, og jeg var så utslitt og lei da jeg kom hjem, og ville igjen bare gi opp alt! 

Etter 14 dager (noe som er kort vente tid, sier dem) fikk jeg komme til Bodø for operasjon, Og jeg skjønner heller ikke nå at jeg greide det. Men så var det en ny tur i rutefly, å enorme smerter, tårer som triller å et hyl som ble holdt inne. Da jeg og min samboer kom til flyplassen tok vi videre en taxi til Dagkirurgisk avd. i bodø. Vi var utslitte begge to, jeg av smerter og min samboer av og se på dem og ikke kunne ta i meg omtrent. Og vi som planlagte og få et lite barn, og jeg som var livredd for fødsel ( dette ble jo selvfølgelig ikke noe av ) Virker nok som det ikke har noe med sammenhengen å gjøre, men det har det. Etter at jeg hadde fått på meg rare klær, noe på føtter og hode satt vi og ventet og angsten bygde seg sånn opp at jeg visste ikke om jeg greide og fullføre det. Det er nemlig her det med barn kommer inn i bilde, for det kom en lege inn for og snakke med meg. Og berolige meg, men det ble egentlig bare verre. Det første han spurte meg om : var om jeg hadde vært gjennom en fødsel, for det kunne sammenlignes med det bare noe verre. 

Jeg var helt ifra meg, men tok tablettene og gikk inn på operasjonsrommet med tårene som trillet, og min kjære forlovede ved min side.

Jeg så min kjære i øynene og la meg på det ''forferdelige'' bordet, han holdte meg i hånda å så på meg og jeg på ham. Jeg hadde så vondt at jeg tenkte mens jeg lå på bordet å fikk venflon, at jeg skulle dø. jeg var så sliten, og jeg tenkte at det var greit. Jeg trudde at jeg ikke kom tilbake, og det føltes sånn når vi så hverandre i øynene. Jeg hadde hatt det så VONDT så LENGE at jeg forsonet meg med døden i en ander av 20 år.

De lovet både meg og min samboer/forlovede at vi skulle få se hverandre rett etter opersjonen som skulle ta rundt 45 min.

Jeg begynte å få narkose og smertene forsvant selv om jeg ikke sov helt enda, og da sa jeg til anestesi legen : jeg skal kjøpe deg blomster! av alle ting!

Så var jeg borte å viste ikke noe om at min kjære samboer satt og ventet over tre timer før han fikk se meg igjen. Og opplevde det som ganske dramatisk da jeg hadde sagt at jeg ville dø, eller heller dø enn og leve med de smertene. Vet ikke om jeg kan kalle det smerter engang, mer som pinsel eller terrorisering. Det pompet, rev og stakk hele tiden, og blodet rant. Og vi hadde tross alt hatt det sånn i et år. 

Jeg våknet ganske fort, og smertene var mega vonde. De hadde åpnet 10 cm for og komme inn og operere og holdt på i timer. Jeg hylte i smerter og fikk fort en ketorax sprøyte i låret, så fort at jeg ikke ante det. Ble roligere og fikk mindre vondt. Jeg lå der og spurte etter samboeren min hele tiden, mens han satt på gangen å spurte etter meg. når jeg hadde maset i nesten en halv time fikk han komme inn, det var så utrolig deilig at operasjon var over og vi sto der sammen igjen, selv om vi ikke visste noe om hvorfor alt tok så lang tid.

Så kom hun som hadde fulgt med anestesien under operasjonen og sa at de hadde plagdes med og stoppe blødninger, og at jeg hadde analt prolaps + delvis rektalt + hemoroider

Det forklarte smertene tenkte jeg. Og jeg fikk beskjed om at jeg måtte være der over natten og at det ikke ble noe dagkirurgi lengre, siden jeg måtte overnatte på medisinsk avd.

Da jeg snakket med han som opererte meg dagen etterpå, kunne han fortelle at tarmen hang i en halv cm, altså det var bare en halv cm som gjorde at tarmene holdt seg inne i kroppen. Og at det kunne vært riktig så alvorlig om jeg hadde vært hjemme og tarmene eller innvollene kom ut, hvis du ikke er på et sykehus og noe slikt skjer er sjansene små for at du greier deg. 

 

operasjonen var 7.nov.2011 og jeg plages enda med hoven rygg.. i aug. 2014

 

Etter operasjonen ble ikke tingene noe bedre, jeg måtte tilbake til Bodø etter mye vekt tap og enorme smerter i ledd, rygg osv. først fikk jeg da diagnosen FIBROMYALGI, så måtte jeg reise tilbake enda engang og fikk da diagnosen EDS-Ethler dowlas syndrom.

Det verste var at NÅ, ETTER operasjonen kunne jeg få medisiner.trengte det jo, men skulle hatt hjelp FØR også. Fikk medisinene før diagnosene ble stilt også, for jeg fungerte ikke. Lå bare i sengen og kom meg ikke opp, det var to leger hjemme hos oss som ble enige om og sette meg på Fentanyl plaster, altså syntetisk morfin. Bare mye sterkere.. smertene forsvant ikke og dosene økte. Stesolid spiser jeg også 3x daglig for spenninger, og det blir da lettere og komme seg på do. 6 tab. sarotex. Spiser også allergi medisin, p-piller og nexium for magen. Er nemlig mistanker om betennelse eller blødninger i mage.

Men en dag da jeg kom på Apoteket spurte dem meg om jeg visste at jeg gikk på palliativ behandling (altså døds dosering på fentanylen) 75 Microgram. Nå ligger jeg på 25 Microgram og greier meg ikke uten og har store smerte hver dag til tross for mine medisiner.

Vi har maset om MR - røntgen da ryggen ikke ser ut. jeg fikk et bare av en bitte liten del av ryggen der de kunne se 3 inntørkede prolapser, å legen sa det så ut som det ene var revet på meg. Jeg spurte han rett ut om han trodde dette kom av operasjonen.. for ryggen har ALDRI sett slik ut. svaret : Det ønsker jeg ikke å ta stilling til. Vi har fortsatt og mase om mr-røntgen uten reultater.

Vi bestemte oss for og kontakte pasientombudet som ville at jeg allerede samme dag skulle sende inn pasientskadeerstatnings skjema. Noe jeg har gjort. Da legen fikk vite dette finn han/hun helt panikk og trappet meg ned fra 75microgram fentanyl til 12 på litt over en mnd KANSKJE to. jeg ble jo ekstremt dårlig og fikk enorme abstinenser. kontaktet pasientombudet pga. dårlig oppfølging. 

noe legen mente hun/han hadde gjort bra : nektes MR-røntgen er ingen god oppfølging sa jeg!

Så trapper hun/han meg ned fra 75microgram til 50, over en tlf samtale?

så fra 50 microgram til 25 i en sidekommentar når jeg ligger på ambulansebåren på tur til sykehuset med misstanke om utposning eller hull på hovedpulsåren i magen!

så når jeg ringte var hun på ferie og ingen ville skrive ut, men det endte med at jeg fikk ut på 12microgram.

er dette god oppføling?

ingen smerteklinikk, og av og på medisin som er så sterk og jeg som er så ung. og hun/han legen har omtrent ikke sett meg.

da jeg sa det til legen fikk jeg beskjed om og finne meg en ny lege, og jeg kjente at det kokte i meg. men jeg telte til ti og svarte : Du som lege, må da tåle å høre mine meninger, å hvordan ting er uten at du skal svare meg på den måten? også får jeg ikke svar engang?

Neste gang jeg var der hadde så vondt at hun/han trappet meg opp til 25 microgram igjen, og sendte meg til akutt MR-røntgen fordi ryggen var så hoven. Da kom ambulansen igjen og vi dro til akuttmottaket, der lå jeg i fire timer for så å bli sendt hjem. det ble ikke tatt et eneste bilde, de bare undersøkte tarmen :-/


 

Og nå før det er tatt bilder i det hele tatt mener dem jeg er klar til fysioterapeut/manuell terapeut, noe jeg gikk til nesten rett etter operasjonen. Jeg fikk da beskjed om at jeg ikke kunne komme dit mer for manuell-terapeuten var redd for og gjøre vondt verre når det ikke ble bedre etter noen behandlinger. 

og en kiropraktor kom faktisk med det prakt svaret at det var underhuds-FETT, når jeg veier 48kg å er 1,70 høy. hvor er det mest fett henne liksom?

sånn er litt av min historie, og det er synd og si det men jeg har INGEN tillit til helsevesenet lengre. Og er utrolig redd for og bli mer syk eller at noe skal skje, for da er jeg i de hender jeg ikke stoler på. Jeg er nu 23 år og min livssituasjon er ikke noe å skryte av!

Tåler heller ikke mel - og har irritabel tarm

 

Frisk:

 

SYK:


                                                                                                                                                                        svett av smerterlegg merke til lårene
 


Min kjære ville ha meg i bedre humør etter diagnosene, og en skuffet meg.. =/

Disse tok vi etter operasjon, og diagnosene jeg fikk og de tunge stundene... 

de betyr : Kjærligheten overvinner alt sammen med : også navnene!

elsker deg kjære, og takk for at DU alltid er der for meg<3

 

skal oppdatere litt mer etterhvert, det er ikke så greit å få nesten fire år ned på papiret. 

føler du deg trygg på helsevesenet? 

 

Her er flere eksempler på dårlig behandling i helsevesnet, Anbefaler og virkelig og lese denne STERKE historien :

 http://lillja.blogg.no/1404257635_du_er_ikke_syk_nok_sa.html

ALLE SOM VIL MÅ GJERNE DELE LINKEN PÅ FACEBOOK, SELV OM JEG IKKE HAR FACEBOOK SELV. DET ER VIKTIG AT SLIKE SAKER KOMMER FREM OG OPP I LYSET. DE SKAL IKKE GJEMMES SOM INGENTING!
flere bilder av ryggen..

Sitter enda å venter på at noe skal skje, å aner ikke hva som er galt... konkurranse ;-)

Sminkefjerner og leppeskrubb fra make up mekka

Alt du treng og gjør er og dele innlegget på bloggen din, og legge igjen en kommentar med link til innlegge på bloggen din i kommentarfeltet mitt;-) 

Lykke til ( innlegge er ikke sponset )

 Mobber DU tynne mennesker?

Ikke alle kommer seg opp i vekt. Å jeg opplever det like mye som mobbing at vekt blir kommentert når du sliter med å legge på deg, som når du sliter med å få bort vekt.. Det kan være ganske sårende med kommentarer som at du ikke er større enn en tannpirker, beinrangel, streken osv. 

 

Hva synes du om dette?? Sliter du med vekten din?glutenfri lasagne:-)

Hei kjære lesere!

Endelig glutenfri lasagne etter år uten. 

Den var sykt god å smakte som vanlig, å som jeg har savnet den, det er såååååå lite glutenfritt utvalg! Men det har blitt bedre i det siste da.. 

 

Ha en fin søndag:-)Idiotisk tattoo feil..

Tatoveringene jeg å min forlovede har tatt er identiske, og det er liksom hele poenget!

Den betyr : kjærligheten overvinner alt sammen med Gøran Adolfsen

Og:              kjærligheten overvinner alt sammen med Malene jacobsen 

 

Og på meg har tattoovøren greid og få 'ol' i ad(ol)fsen til å bli addfsen. Det er også på håndleddet, så det bli kommentert. Har klaget å det tok over ett år før jeg fikk svar fra tattovøren. Dette er enkel skrift å en selvfølge at en som har tattoovert i mange år burde greie.

 

SvarHei Malene

Det er sterkt beklagelig at du er blitt misfornøyd med din tatovering. For å få fikset dette må du desverre få laget en cover up over navnet. Så kan navnet skrives på nytt en annen plass. Det er desverre eneste mulighet til å få det fikset. Å lage en cover up som du kan bli fornøyd med vil ikke være noe problem, men da må navnet lages på nytt en annen plass eller i forbindelse med cover upen. Alt dette vil selvfølgelig være uten kostnad for deg. Beklager .beklage at resultatet ikke ble som forventet. Er hjemme fram til 18.08 og har tid i den perioden å få det fikset, neste gang jeg er hjemme blir da i slutten av september. 
En annen ting er at du går på blodfortynnende medisiner, noe det burde vært opplyst om i utgangspunktet, da det er spesielle hensyn som må taes. Dette er medisiner som påvirker resultatet av din tatovering. Går man på slike medisiner må disse avsluttes 7 dager før en tatovering, for så å gjenopptaes etter at man er blitt tatovert.
Noe er tatt bort så stedet ikke gjenkjennes, vet ikke om jeg har bestemt meg for å navngi enda. 
Men de gir meg skylla omtrent, å jeg bruker IKKE blodfortynnende!!! Så lite vet de om sine kunder
Jeg sa også at jeg kom fra SYKEHUSET, å ble ikke spurt om noe medisiner! Å jeg vil ha identiske tattoos, å kun denne.. Ikke masse overalt, jeg personlig syns jenter skal ha små feminine tattoos. Helst ikke mange heller.. Så kræsjer totalt for meg.. 
Det som skulle symbolisere at kjærligheten overvinner alt, i forhold til sykdommer å utfordringer i parforholdet, vært sammen 8år 2mnd å har vært forlovet i sju år.
Tips??
Har du opplevd dette?


VINN POLAROIDKAMERA


Bilde fra Google

Hvis du vil vinne dette kameraet med ti bilder kan du delta på denne bloggen :

http://ceciliemariee.blogg.no/1407234650_konkurranse_vinn_pola.html 

Anbefales, morsomt å du får bilde du tar med engang, som i gamledager:-) det er morsomt at ikke all teknologi skal gå fremover hele tiden, det er minst like morsomt når den går tilbake i tid.

Meld dere på da!

Ha en fin lørdag folkens:-)straffe lek :-)

Fakta

 

Hei flotte lesere;-)

Har skrevet det som er fakta om sykdommene nå, så dere vet hva det er. Etterhvert hadde jeg tenkt å glitre mer inn på hvordan jeg opplever dem. Å hvordan det er i hverdagen. Men har fått oppdrettet kategoriene så jeg kan skrive mer om mine opplevelser når jeg føler for det, eller hvis noen lurer på noe. 

GOD HELG!fibromyalgi

Fibromyalgi 

(også kjent som «FM» og «fibro») er den mest utbredte årsak til kroniske smerter. Bare i USA er det antatt at 2 prosent av befolkningen, dvs 6,35 millioner mennesker, lider av denne sykdommen.Norges Fibromyalgi Forbund antar at det i Norge finnes mer enn 100 000 fibromyalgirammede. Forbundet ble stiftet i 1985 og har ca. 6500 medlemmer.

Ifølge Norsk Revmatikerforbund er fibromyalgi smertesyndrom som rammer åtte ganger så mange kvinner som menn. Typiske symptomer er verkende og brennende smerter i muskler og i muskelfestene rundt ledd. Mange plages av morgenstivhet og overveldende tretthet. Årsaken til sykdommen er ikke kjent.

ÅrsakRediger

Enkelte leger og forskere mener at alle tilfeller av fibromyalgi har en årsak, som for eksempel whiplash, Arnold Chiari eller cervical stenosis, Lyme borreliose (lymes sykdom), mycoplasma eller luftveisinfeksjon, kronisk mono Epstein Barr virus, lupus eller revmatisk sykdom. Man vet foreløpig ikke noe sikkert om årsaken til fibromyalgi.

Det har vært konstatert at fibromyalgi diagnosen faktisk kan utgjøre en risiko for pasienten fordi symptomer som dukker opp i ettertid ofte ikke tas alvorlig og bare tilskrives FM. Ifølge en rapport i tidsskriftet the British Medical Journal, februar 2002, dør FM-diagnostiserte pasienter oftere på grunn av kreft enn andre pasienter fordi legene ikke tar symptomene og klagene deres seriøst. Den riktig kreftdiagnosen kan i slike tilfeller bli stilt for sent. Det er derfor hevdet at FM-diagnosen kan bidra til at man slutter å utrede pasienten for tidlig og dermed ikke oppdager hva som reelt feiler vedkommende

Info hentet: http://no.m.wikipedia.org/wiki/Fibromyalgi

Hvis du vil lese mer er det bare å lese mer der.EDS- litt om den ene sykdommen min!

Ehlers-Danlos Syndrom (EDS)

Hva er Ehlers-Danlos Syndrom?

Ehlers-Danlos Syndrom (EDS) er flere typer genetiske feil i kroppens bindevev. Bindevevetutgjør en vesentlig del av den mennsklige organisme, da det binder hud, muskler og organer sammen og danner blodårenes vegger. Seks undergrupper er definert etter ny klassifisering og typeinndeling av EDS 1997/98.

Det er flere typer av EDS ? alle karakteresert av hudforandringer og øket beveglighet i ledd i forskjellige grad med og uten tilleggsymptomer.

De fleste typer er autosomalt dominant arvelige, med 50% risiko for at avkom av en syk skal arve genet. Det arves uavhengig av kjønn, rase eller etnisk gruppe. Det antas at hyppigheten er 1:10.000 ? 20.000

Jeg har: 

Klassisk type EDS

(autosomal dominant arvelig)

Hovedkriterier:

  • Huden er bløt og fløyelsaktig med økt strekkbarhet (gummihud).
  • Arr preget av tynn, dårlig hud (?sigarettpapirhud?)
  • Leddoverbeveglighet. Mest uttalt i ankler, knær og skuldre (som ofte går ut av ledd), men mest synlig i fingerledd.

Underkriterier:

  • Tynn fløyelshud.
  • Hudsvulster (falske) som knuter over albuer
  • Leddoverbeveglighet, forstuvninger, luksasjoner /subluksasjoner og plattfot
  • Lav muskelspenning (muskelhypotonoi), forsinket grovmotorisk utvikling
  • Blødningstendens
  • Komplikasjoner av bindevevsdefekten, hiatus hernie (mellomgulvsbrokk), analprolaps ibarndommen, cervix insuffisiens (?slapp livmorhals?)
  • Brokk etter operasjoner

Lånt noe tekst fra: http://vanskeligdiagnostisering.wordpress.comPowerball

Denne skal forebygge tennisalbue, sene betennelse og trene armene. Du kan få opptil 14.000 omdreininger på denne ballen og den har et display som vis hvor mange omdreininger du har. Når du kommer opp i 14.000 omdreininger generer ballen 16kg, det vil si at den tilsvarer 16 kg. 

Dette er noe mannen min har kjøpt da han plages med senebetennelser å tennisalbue, det anbefales å begynne forsiktig og øke gradvis:-) NAV

Ringte nav og spurte om ung uføresøknaden hadde blitt behandlet? Det var nå over ett år siden den ble levert på nav her jeg bor. Og da sa damen fra hovedkontoret at de hadde ikke noe uføresøknad inne.

Jeg ringte da til nav her jeg bor, å joda søknaden lå enda der, å var ikke sendt videre.

 

Blir så skuffet, føler meg som en kasteball både på nav, legekontoret, sykehuset, å til og med når jeg skulle få dekt tannlege behandling pga. EDS.  jeg ringte Tannlegen som ikke visste noe, så nav som sa jeg skualle ringe HELFO, sprunget jeg dem og fikk beskjed om å ringe Tannlegen igjen, tilbake til start altså. Men fikk time, å tannlegen sa og fant ut at det sku dekkes. 

Men det er som dette overalt, å det er tungt når man er syk å har så vondt.

Man må være frisk for å være syk i dag, å du blir sendt videre å videre av alle instanser.

Har flere å styggere historier men vet ikke om det passer seg å skrive?

Har du opplevd helsevesenet/nav slik?!

 

God helg alle sammen:-)Biter du negler? :-)


Lakken er dårlig og er begynt å falle av, men det er mIne egne negler da:-) ser mange som sparer, og folk som sliter med biting av negler.

Biter du negler?

Kjøp lakken som smaker stygt mot biting 

Lakken som styrker negler, eks fra make up mekka

Å ikke minst, tenk alle bakteriene du tygger i deg.. 

Kan være en løsning, men min samboer biter uansett å har gjort det siden han fikk negler:-Dser fortsatt ut som en sixpack


Slik ser det ut etter operasjon 2011.. Å ingen vet hva det er. Å ingen mr rekvisisjon etter to år med mas. Men da pasientombudet kom inn i bilde ble det søkt om. Kan hovne mer enn dette, også roer det seg også kommer det tilbake igjen. Og det er smertefullt.Flere temaer, mer personlig ?

Hei kjære lesere!

Bloggen har handlet mye om hundene og turene vi har hatt. Men føler det blir litt for lite med bare et tema, og at det kan bli kjedelig for lesere som evt. Ikke int. Seg noe særlig for hunder.. Og kanskje til og med for de som har interessen. Skjønner at det blir kjedelig/ensformig.

Har vært usikker på om jeg skal skrive mer om hverdagen og kanskje sykdommene, opplevelser av helsevernet osv. (som jeg har skrevet på forsiden til høyre under bilde). Også litt om alle forandringene og forventningene samfunnet/media har skapt, spesielt rundt utseendet og slike ting. Mobbing via blogg ikke minst, jeg ser MYE av dette på blogger her på blogg generelt, noe verre enn annet. Synes det har tatt helt av og nesten kan sees på som krenking av enkelt personer.

Vet ikke om det er interessant for dere, å om noen kunne tenkt seg og lese om dette? Er litt redd for at det kan bli feiltolket, at man fort kanskje synes det er en syte blogg?  Men samtidig hadde det kanskje vært greit og få skrevet litt, å få ting litt ut. Vet ikke hvorfor, men alt jeg skriver virkelig mer virkelig, og tenker at det kan hjelpe meg og godta tingene jeg sliter med. 

Kjenner du igjen noen av sykdommen? Eller kanskje ha den selv? Kan man jo dele erfaringer også på veien.

Men synes som sagt det er litt usikkert, og vanskelig å komme i gang. Er ikke den mest selvsikkre, så er kanskje redd for reaksjoner. Men har jo sett at man må tåle det av og til, eller MANGE ganske så ofte. Får vondt i meg av enkelte kommentarer folk lirer av seg, for og føle seg noe bedre selv. Å tror mange tar seg mer nær av drittslenging enn mange tror, og det er forskjell på det å kritikk. Kanskje det blir lettere hvis jeg starter det hele med en spørsmålsrunde?

Får se om interessen er der?

 

Malene Tabita Jacobsen leser denne bloggen nå!


Malene tabita Jacobsen 23år, bor på Stokmarknes med min kjære forlovede og våre to Staffordshire Bull terriere :) Skriver for det meste om våre opplevelser sammen <3 men tenkte å dele litt mer etterhvert om sykdommene mine, og hvordan jeg opplever helsevesenet. Sykdommene er EDS-klassisk type, fibromyalgi, angst, depresjon, melallergi, reaksjon på NSAI'S og opioder, ryggprolapser å problemer med rygg etter en operasjon i 2011. Men får se hva som kommer, dette startet som en hundeblogg tross alt. Men skjønner at det blir lite innholdsrikt for noen. kan kontaktes på mail : mal1e_jacobsen@live.no


KATEGORI
Balder
Blogg
EDS
fibromyalgi
glutenfri mat
Helse
jul
konkurranse
Marko
Min historie
neglelakk
Odin
Odin og Tea
Odin og Tidi
Odin's farfar-jonior verdens vinner
Odin's foreldre
Odin, Tea og Marko
Odin, Thea og Marko
Oppdretterne
personlig
ryggproblemer
Staffereglene
Tattoo
Tea
Tidi
tips!
Ut på tur, aldri sur

ARKIV
August 2014
Mai 2014
April 2014
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Januar 2013
Desember 2012
Januar 2012
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Juli 2011
Mai 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009JEG LESER
nevergiveupbyberit.blogg.no · mammatilmichelle.blogg.no · las.blogg.no · komikerfrue.blogg.no · minlangehistorie.blogg.no · nkk.no · pappahjerte.blogg.no · Mammaogslankeoperert.blogg.no · Tyraras.se


hits