Ren hud og det å ta vare på huden :-)

Hei, kjære lesere :-)

Lenge siden jeg har vært i form til og skrive noe blogg innlegg nå. Det har også vært mye møter med rehab. teamet, nav og tannlege. Tannlege må jeg bare få utnyttet så ofte som mulig da jeg kun har en egenandel på 35,- kr hver gang. Dette er noe Helfo dekker grunnet sykdommen min.

Men nå tenkte jeg og dele hvordan renseprodukter og kremer jeg bruker i ansiktet. 

Her er produktene jeg har best erfaring med i forhold til min hud. Når man ikke er så frisk at man orker sminke er det godt og prøve og få en fin hud, en ren hud.

( innlegget er IKKE sponset ) 

JorgObé er et produkt jeg lenge har hørt mye bra om, og fant ut at jeg ville få prøvd den da de hadde hele serien i en billigere gave eske. 498,- med frakt er prisen nå, kjempe kupp i forhold til og kjøpe dem hver for seg.

 

 

Disse produktene bruker jeg for tiden, og invisterer heller i hudprodukter enn sminke, som ofte gir uren hud. Det er kun for spesielle anledninger jeg orker og sminke litt bryn og øyne. 

 

Peel Off Mask (den sorte tuben/esken) :

Renser porene i dybden, reduserer hudens overskytende fettproduksjon og forebygger nye hudormer. Beroligende planteekstrakter hjelper huden med å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, og etterlater den myk og med tydelig reduserte porer.

JorgObé Refreshing Scrub Mask ( den prikkete esken) :

Er et spesielt 2-i-1 renseprodukt som består av en oppfriskende skrubbekrem og en dyptrensende ansiktsmaske. Renseproduktet etterlater huden din ren, myk og med en oppfrisket følelse ? og forenkler samtidig din daglige hudpleierutine

JorgObé White Tea Balancing Cream (den hvite litt mindre esken) :

Er en nærende og fuktighetsgivende krem som holder huden din sunn og i balanse, uansett hvilken hudtype du har. Kremen er utviklet til å regulere hudtypen, så fet hud får nedsatt talgproduksjonen over tid, mens tørr hud får tilført mer fuktighet i dybden.

 

Det er også en god forklaring inne på siden for bruk:


Slik bruker du JorgObé Peel Off Mask

Har du problemer med tilstoppede porer, hudormer og fet T-sone (panne, nese og hake) fordi huden din produserer for mye talg? Da anbefaler vi deg å prøve JorgObé The Original Black Peel Off Mask.

Før

OBS: Vi anbefaler at du rister produktet godt før bruk.
Før du bruker JorgObé Peel Off Mask anbefaler vi at du forbereder huden din, slik at maskens effektive ingredienser trekker så mange urenheter ut av hudens overflate som mulig og gir deg optimale resultater.

Vi foreslår at du begynner med å bruke JorgObé Refreshing Scrub Mask til en forsiktig eksfoliering og klargjøring av huden, slik at porene åpnes og døde hudceller fjernes. Påfør JorgObé Refreshing Scrub Mask på rengjort tørr hud,
og masser den inn med sirkelbevegelser. La masken virke et par minutter, og vask den deretter av med lunkent vann.

Denne forberedende behandlingen hjelper til med å fjerne smuss og talg som har samlet seg på hudoverflaten og løsner det øverste laget av døde hudceller. Det sikrer at virkningen av JorgObé Peel Off Mask blir så effektiv som mulig.

Under

Press ut en rikelig mengde av JorgObé Peel Off Mask på håndryggen din og masser et jevnt dekkende lag inn i huden. Det hjelper masken med å arbeide seg dypere ned i porene, noe som får de naturlige, aktive ingrediensene til å virke som magneter på diverse bakterier, som trekkes av når masken fjernes.

Påfør kun masken i T-sonen (panne, nese og hake), der det er urenheter, hudormer og tilstoppede porer. Unngå å påføre ansiktsmasken på den følsomme huden rundt øynene, på behårede områder og på kinnene hvis du har normalt til tørr hud. La masken virke i 25-30 minutter, til den er helt tørr, og trekk deretter masken av.

Det anbefales å bruke masken 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat: En renere, friskere og mer strålende hud, uten hudormer.

Etter

Vær oppmerksom på at visse urenheter kan komme frem på hudens overflate et par dager etter at du har brukt masken for første gang. Dette er et positivt resultat av den utrensende effekten ? og nettopp derfor er det viktig å bruke JorgObé Peel Off Mask 1-2 ganger i uken for å fjerne både nåværende og fremtidige hudormer.

Når du har brukt JorgObé Peel Off Mask, bør du bruke et mildt hudvann som passer til din hudtype for å lukke de rene og rensede porene. På den måten reduseres risikoen for ny tilstopping. Påfør deretter JorgObé White Tea Balancing Creme for å gi huden ekstra fuktighet.

 

Så skrubbekremen.

Slik bruker du JorgObé Refreshing Scrub Mask

Er du på utkikk etter en rask men effektiv vei til en ren og strålende hud? Da anbefaler vi deg å prøve JorgObé Refreshing Scrub Mask, et spesielt 2-i-1- renseprodukt, som består av en oppfriskende skrubbekrem og en dyptrensende ansiktsmaske.

Før

Hvis du vil bruke JorgObé Refreshing Scrub Mask som en rask og mild eksfoliering, kan du gjøre det når du bader. Ansiktet skal nemlig være rengjort, men vått når du påfører masken for å oppnå det beste resultatet.

Hvis du derimot heller vil bruke JorgObé Refreshing Scrub Mask som en dyptrensende ansiktsmaske, skal du påføre masken på rengjort, tørr hud og vente med å vaske den av til masken er helt tørr.

Under

JorgObé Refreshing Scrub Mask inneholder fine, små, sorte peelingkorn, som varsomt fjerner døde hudceller og urenheter fra ansiktet, renser porene i dybden og etterlater huden ren, myk og oppfrisket.

Hvis du bruker produktet som en rask og mild eksfoliering, skal du følge disse 5 enkle trinnene:

  • Påfør et jevnt dekkende lag i ansiktet, men unngå øyepartiet (huden skal være rengjort og fuktig).
  • Masser masken inn i huden med forsiktige sirkelbevegelser.
  • La masken virke i 2-3 minutter.
  • Vask masken av med lunkent vann.
  • Afslut med JorgObé White Tea Balancing Cream.

Hvis du bruker produktet som en dyptrensende maske, skal du følge disse 5 enkle trinnene:

  • Påfør et jevnt dekkende lag i ansiktet, men unngå øyepartiet (huden skal være rengjort og tørr).
  • Masser masken inn i huden med forsiktige sirkelbevegelser.
  • La masken virke i 10-15 minutter, til den er tørr.
  • Vask masken av med lunkent vann.
  • Afslut med JorgObé White Tea Balancing Cream. ( det er den lille hvite esken, men det er mer enn nok da det er dryge produkter. Denne White Tea, bruker jeg ca en erte str. Av! Litt mindre ) Det er en nærende og fuktighetsgivende krem som holder huden din sunn og i balanse, uansett hvilken hudtype du har. Kremen er utviklet til å regulere hudtypen, så fet hud får nedsatt talgproduksjonen over tid, mens tørr hud får tilført mer fuktighet i dybden.

Det anbefales å bruke masken 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat: En renere, mykere og mer strålende hud, uten hudormer og forstørrede porer.

Etter

Hvis du ønsker å fjerne enda mer gjenstridige hudormer og urenheter som har samlet seg i den fete T-sonen (panne, nese og hake), anbefaler vi at du bruker JorgObé Peel Off Mask. JorgObé Peel Off Mask er utviklet for å komplementere JorgObé Refreshing Scrub Mask og sikre at du får fullt utbytte av begge produkter og et optimalt resultat.

De har også chat på hjemmesiden,  så du kan spørre deg frem, i forhold til om dette er noe for deg og huden din :-) 

Jeg synes det ser ut som etter kort tid's bruk at dette er fantastiske produkter. Det kan være greit å fukte huden etter behandlingene med en krem som passer din hudtype. 

De tre første produkter fra høyre på bildet øverst er JorgObé.

 

VICHY :

Jeg liker VICHY fra Apoteket veldig godt, og de som jobber der er gode veiledere.

Hvis jeg begynner fra den grønne trykkflasken er dette:

Deep cleansing purifying gel ( uten såpe, paraben, alkohol )  jeg sjekker alltid at det er parabenfritt, ihvertfall det meste, da forskere menere dette ikke er bra og bla. Kreftfremkallende. Den minsker urenheter og overflødig talg uten og tørre ut huden. (min hud er sensitiv så jeg må smøre meg, så jeg ikke blir tørr etter behandling. Produkte inneholder også kildevann. Kan brukes morgen kveld, og skylles av med vann. Maser den gjerne inn. 

 

Til høyre før trykkflasken til bilde er: Purifying Pore-tightening lotion 

Den kan brukes morgen og kveld på områder med uren hud eller renset hud. den er også såpe,  Paraben og alkohol fri. Inneholder kildevann. Den lukker porene og det kan være lurt å smøre ettter en stund/ eller morningen etter ved sensitiv hud for og ikke bli tørr. 

 

Ved siden av den igjen mot høyre er en liten grønn tube: Noraderm Nuit

Denne er perfekt og smøre på der du ser du holder på og få en kvise. Etter en dag eller to altså to tynne smøringer der område er, vises ikke det irriterte området lengre.

 

Ved siden av den til høyre igjen, er en puréte thermale, one step cleanser - sensitive skin 

Den:

1. Inneholder cleansing Milk

2. Toner og

3. Eye make-up remover. PARABEN FRI - denne blir huden ren, blødt og frisk av. Dette er en personlig favoritt ved leggetid el om morgningen. 

Den skal maseres inn i fuktig hud, og tørkes vekk med en håndduk feks.

På natten bruker jeg bare ha den på, og heller skylle godt om morgningen siden jeg ikke fjerner noe sminke ofte og den fukter en god del. 

 

Til høyre for den igjen er: Eau thermale: paraben fri. Dette er 100% kildevann. Beroliger huden og styrker dens naturlige forsvars system. Brukes etter daglig rens, dette er en spray. 

 

Til høyre før den igjen er min dagkrem: AQUALIA THERMAL 

Ligth- 48 hour hydration for sensitive skin. Inneholder spavann denne også, og er paraben fri.  Og fukter huden godt.

Bruker ikke alle produktene hver dag selvfølgelig. 

1-2 ganger i uken bruker jeg masken, som anbefalt og kanskje en skrubbmaske en gan i uken og en vask med samme skrubben fra Jorg'obe. du finner dem på jorgobe.no

Ellers hvis jeg ikke renser med maskene og føler jeg har oppnådd gode resultater bruker jeg den grønnetrykkflasken fra VICHY

og deretter JorgObé White Tea Balancing Cream, som er en nærende og fuktighetsgivende krem som holder huden din sunn og i balanse, uansett hvilken hudtype du har. Kremen er utviklet til å regulere hudtypen, så fet hud får nedsatt talgproduksjonen over tid, mens tørr hud får tilført mer fuktighet i dybden.

så gjerne den tre i en fra Vichy for og fukte, enten tørker jeg foriktig av etter en stund og maserende bevegelser, ellers så har jeg den faktisk på om natten som en maske. Og kildevann hvis huden trenger litt fukt og beroligelse.

 


 ( Vet jeg skulle farget og fin nappet brynene, men hvem bryr seg når man bare er inne og ikke i noen god form likevel. Men har farge, må bare finne formen,

jeg har funnet en fantastisk parfyme som jeg fikk i gave sist jeg var i Bodø til kontroll, som jeg skal poste senere. kanskje noen har den samme eller trenger et parfyme tips?

Ha en fin dag da !, håper tipsene kommer godt med :-)I do..

Healthy.. Fmr i Bodø 25, og besøk 30. Av rehab. Teamet.

Ble henvist til smerteklinikk..  Og til utredning av ME..

Ellers har jeg hatt mitt først møte med rehabiliterings teamet..

Ellers skjer det ikke stort for tiden, annet enn at jeg ønsker jeg var frisk, og er lei av å hinke på krykkene og av smertene..

Har også liten tid til blogg for tiden.. Skal skrive brev til pasientskade erstatning, Helfo, nav osv. Så blir bare en kort oppdatering nå..

Det er utrolig tungt og innse at man ikke er den man engang trodde man skulle bli, og at det ikke blir sånn..

Ha en fin dag!leser denne bloggen nå!


Malene tabita Jacobsen 23år, bor på Stokmarknes med min kjære forlovede og våre to Staffordshire Bull terriere :) Skriver for det meste om våre opplevelser sammen <3 men tenkte å dele litt mer etterhvert om sykdommene mine, og hvordan jeg opplever helsevesenet. Sykdommene er EDS-klassisk type, fibromyalgi, angst, depresjon, melallergi, reaksjon på NSAI'S og opioder, ryggprolapser å problemer med rygg etter en operasjon i 2011. Men får se hva som kommer, dette startet som en hundeblogg tross alt. Men skjønner at det blir lite innholdsrikt for noen. kan kontaktes på mail : mal1e_jacobsen@live.no


KATEGORI
Balder
Blogg
EDS
fibromyalgi
glutenfri mat
Helse
jul
konkurranse
Marko
Min historie
neglelakk
Odin
Odin og Tea
Odin og Tidi
Odin's farfar-jonior verdens vinner
Odin's foreldre
Odin, Tea og Marko
Odin, Thea og Marko
Oppdretterne
personlig
ryggproblemer
Staffereglene
Tattoo
Tea
Tidi
tips!
Ut på tur, aldri sur

ARKIV
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Mai 2014
April 2014
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Januar 2013
Desember 2012
Januar 2012
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Juli 2011
Mai 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009JEG LESER
nevergiveupbyberit.blogg.no · mammatilmichelle.blogg.no · las.blogg.no · komikerfrue.blogg.no · minlangehistorie.blogg.no · nkk.no · pappahjerte.blogg.no · Mammaogslankeoperert.blogg.no · Tyraras.se


hits